Altijd gratis en vrijblijvend advies

home_vision_dots_red

Iedereen is bij Tandprothetische Praktijk Breda altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Laat je informeren over de mogelijkheden en neem vervolgens een weloverwogen besluit. Wil je het bij een gesprek laten? Je zit nergens aan vast en ontvangt  geen factuur voor het adviesgesprek. In de toekomst blijf je altijd welkom voor een volgend gesprek.

Adviesgesprek

Misschien overweeg je al een tijdje om resterende tanden en kiezen te laten trekken. Of heb je een prothese die aan vervanging toe is. Misschien is je prothese nog niet zo oud maar zijn er problemen mee en wil je weten of dit verholpen kan worden. Of heb je onlangs je prothese laten repareren en twijfelt aan de kwaliteit.

Allemaal goede redenen om een adviesgesprek in te plannen met onze Tandprotheticus!

Het verloop

Tijdens het adviesgesprek luistert de Tandprotheticus naar je verhaal, beantwoordt vragen, bespreekt je wensen en/of klachten over de prothese. Het is vaak nodig om dan ook je mond en mondholte te inspecteren. Zodra de zorgvraag duidelijk is bespreken we de mogelijkheden en adviseren welke behandeloptie (of juist geen behandeling) in jouw geval het beste is. Je zit dan nog nergens aan vast en er worden geen kosten berekend.